Spring til indhold

Kundby Sti-Laug

Find et par gode sko og overtøjet frem. Tag måske en kasket på hovedet og så er turen lige udenfor gadedøren. Tag mand, kone, børn og hund med og oplev Kundby på en ny måde. Du har benene og vi giver turen. Der gælder almindelig regler for færdsel på skove og veje og vi forventer at du har respekt for naturen.

Læs mere om de 24 ture i Vandrefestival i Holbæk Kommune 2019 lige her  - hvor du også kan printe en brochure eller en oversigt til din opslagstavle.  

Gåtur til Marke - Aggersvoldstien og retur til Kundby

Aggersvoldstien er en cykel/gang sti mellem Svininge og Aggersvoldvej i Holbæk kommune. Stien er etableret af frivillig arbejdskraft og lodejere der frit har lagt jord til stien.

Gåtur gennem Torslunde og retur til Kundby

Nyd det smukke landskab med hatbakkerne vest for Kundby, som er unikt i Holbæk Kommune.

Gåtur fra Kundby, rundt om Gedebjerg - og retur

Under isens afsmeltning blev der ved Kundby aflejret sand, grus og ler i søer på og i isen. Det blev senere til bakker, da isen forsvandt. Senere skød isen igen frem og overskred bakkerne og flyttede rundt på lagene af sand, grus og ler.  Gedebjerg er en såkaldt hat-formet bakke.

Gåtur, hvor du kommer godt rundt i Kundby

Kig dig omkring i vores lille landsby og slå et smut ud over Idrætspladsen ved Solbjerggård.

Rundt om Mosen .... eller ?

Nej, det er ikke rigtigt på mosen, men ruten er blevet kaldt dette i mange år. Denne tur kan kombineres med Kundby Rundt.

Lundemarken

Ruten går til Sandby og ad Lundemarken til Gislinge og retur til Kundby.

Vognserup - Trønninge - Lodskoven

Ruten er 10,5 km men man kan også starte i Vognserup og ruten er da ca. 6 km. Ruten er meget landevej, lidt skov og markvej. Dog skal man respektere skilte med jagt i skoven og ikke gå gennem skoven.


Feedback

Sidst opdateret

17.07.2019

Ansvarlig redaktør

Susanne Knudsen