Spring til indhold

Årlige traditioner

Kundby er en aktiv landsby og med tiden er der opstået mange "faste" arrangementer. Find detaljer andetsteds på denne side.

Maj – Nattergaletur

Der er mange opfindsomme måder, man kan mødes på - også i Kundby. En af de mere opfindsomme er den årlige nattergaletur, der tager deltagerne rundt forskellige steder i omegnen. I følgeskab med en naturvejleder tager vi ud for at høre nattergalen synge, men det er ikke det allervigtigste... Måske hører vi ikke en fugl, men så er der til gengæld garanti for hyggeligt samvær og mulighed for at møde såvel nye borgere som gamle bekendte. Vi samles normalt ved skolens parkeringsplads kl. 17:30, og samkører så mange som mulig. Husk den hjemmesmurte madpakke.

Turen arrangeres i Kundby GF regi - eventuelle spørgsmål kan rettes til Jørgen C. Jensen på telefon 5926 4242 eller mobil 4043 5006.

Maj/Juni – Kundby Dagen

Kundby Dagen bygger på de aktive foreningers aktiviteter. Det er dagen, hvor du kan prøve lidt af hvert - med masser af aktiviteter i landsbyen fra kl. 8 morgen til kl. 2 om natten. Den 20 mand store projektgruppe koordinerer fællesskabet i Kundby til at danne nye bekendtskaber og ikke mindst venskaber. Det er af afgørende betydning for et lille fællesskab, hvor alle gerne skal kunne med alle.

Sammen med alle de øvrige aktiviteter som Gospel, Gudstjeneste, Jagthorn, Morgenkaffe, Musik, Cykelløb, Bazar, Hal-aktiviteter, Kreativt værksted, Café, Lego, Volley-turnering, Aftenfest, Gårdbesøg, Brandbiler, Petanque, Teaterkoncert og IKKE MINDST Tømmerflåde Rally, er denne dag prikken over i'et til den kreative energi, der altid hersker i Kundby.

Se billeder fra Kundby Dagene under Billedgalleri.

 

 Opret et e-mail abonnement

Sidst opdateret

22.05.2019

Ansvarlig redaktør

Susanne Knudsen