Spring til indhold

Erhverv

Brug lokale håndværkere og køb ind lokalt. På den måde styrker du lokalområdet og medvirker til at bibeholde lokale arbejdspladser og vedvarende vækst.

Bioren A/S

Bioren startede i 1992 og handler kun med træpiller. Medlem af Biobrændselsforeningens kvalitets kontrol.

Dagli Brugsen Kundby

Kundby Dagli' Brugs er tæt på dig og din hverdag. De kender kunderne og tilpasser behov og varer herefter. VI MØDES I BRUGSEN :-)

Figola A/S

- samarbejde der bygger på gensidig tillid....

Frisør René

Frisør René er salonen med lyse og rolige lokaler, der indbyder til fred og velvære imens du får ordnet dit hår. Her er du som kunde i centrum.

Holmebo’s Holistisk Massage

Your way to balance - the feeling everybody wants....... Holistisk massage er samlet af krop - sind og sjæl. Altså en helhed som menneske.

Kundby Kran ApS

Kundby Kran har 15 års erfaring og udfører enhver opgave indenfor Maskin- & Båd transport lige fra enkelte små enheder, til de større komplette transportløsninger.

Kundby Træ og Byg

Tømrermester Jan Hansen startede Kundby Træ & Byg i 2004. Han arbejder selv for at sikre en høj kvalitet og har 20 års erfaring med vinduer og døre. Vinduesspecialisten Kundby Træ & Byg er et fleksibelt firma, som løser opgaver af mange forskellige slags.

Lejnemt.dk

Lejnemt.dk tilbyder alt inden for festudlejning.

Ligthen ApS

LIGHTEN udvikler og markedsfører intelligente personlige lysstyringssystemer til bedring af menneskers trivsel og velvære.

Livsrejsen - Aarsleff Adventure

Livsrejsen arrangerer rundrejser til eventyrlige og fremmedartede kulturdestinationer over hele verden.

Sandby Tømrerforretning A/S

Sandby Tømrerforretning tilbyder at udføre opgaver inden for nybygning, tilbygning, ombygning, reparationer og udskiftning af vinduer, døre og tage.

Stavnskær Elektrik A/S

Stavnskær Elektrik A/S er et seriøst og kvalitetsbevidst el-installationsfirma, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget.

Søndervang

Søndervang tilbyder salg af foder til hobbydyr og kæledyr. Halm, hø, wrap og strøelse. Tilbehør til dyrehold, hegnartikler og udstyr. Og salg af træpiller og briketter.


Sidst opdateret

02.05.2016

Ansvarlig redaktør

Mia Tiedtke